Over SalesBuilding

"Het potentieel zit al in uw organisatie. Wij halen het er uit!"

De directie van SalesBuilding werkt met een klein team van zelfstandige interim managers en commercieel directeuren gespecialiseerd in sales en marketing. Wat ons onderscheidt is de kennis van en ervaring in uw branche, de persoonlijke benadering, oog voor talentontwikkeling, creativiteit én resultaat. Onze missie is ondernemers te helpen bij het bereiken van hun persoonlijke en zakelijke ambities door (tijdelijk) leiding te geven aan het commerciële team, te bouwen aan een succesvol team en samen met hen het commercieel potentieel te benutten.’ Onze interim managers worden professioneel ondersteund door het directieteam van SalesBuilding.

Interim management in 7 stappen »

Onze visie: Een heldere salesvisie gebaseerd op klantwaarde

Veel bedrijven segmenteren hun markt onvoldoende. Uit onze ervaring blijkt dat het effectiever en slimmer is om op basis van heldere analyses de juiste product – markt – bewerkingscombinaties te maken en zo te kijken naar de commerciële potentie. Hierdoor kun je proactief plannen en monitoren. En daarmee worden resultaten veel beter voorspelbaar en neemt de effectiviteit van de marktbewerking significant toe. Deze aanpak is ontstaan vanuit onze passie en overtuiging dat je verkopers motiveert door ze een heldere salesvisie, verantwoordelijkheid, vrijheid én structuur te geven. En dit is precies waar onze interim directeuren en managers met uw salesteam mee aan de slag gaan.

Sales management & sales managers »

Inspiratie van Steven Covey

Structureel meer omzet en rendement voor uw bedrijf realiseren kunnen wij niet alleen. Dat doen wij samen met uw team. Wij geloven in samenwerking, in een heldere visie en meer verantwoordelijkheid en vrijheid voor de teamleden. Goede ideeën en de juiste strategie komen pas echt tot leven in een bedrijf waar mensen de kans krijgen hun eigen grenzen te verleggen. Schrijvers als Steven Covey (Inspiratie) en Malcolm Gladwell (Uitblinkers), Ken Blanchard (Mission Possible) inspireren ons hierbij.

Meer inspiratie in onze Sales Blog »

© Copyright salesbuilding.nl | Clauslaan 22, 3761 CZ Soest (Utrecht)